‘Kostbare tijd verdoen met het maken van onzinnige offertes?’
Software en applicatie ontwikkeling


Meet uw organisatie de tijd die men verdoet met het maken van offertes voor opdrachten die nooit worden binnengehaald? Weet u welke tijd uw organisatie stopt in het maken van reclamecampagnes of marketingacties die geen resultaat boeken?

In een productieomgeving zijn faalkosten redelijk snel en goed meetbaar, maar ook in commerciële omgevingen worden faalkosten gemaakt. Juist door het ontbreken van een planmatige aanpak of projecten vooraf te budgeteren, loopt men al snel achter de feiten aan. CRM biedt de mogelijkheid om dit soort kosten meetbaar en dus inzichtelijk te maken, zodat ze tijdig te herkennen zijn en eventueel te voorkomen.

Standaardoplossingen zijn er voor standaard problemen. Maar elke organisatie heeft zijn eigen manier van werken, waardoor er situaties kunnen ontstaan waarbij de standaardoplossing niet afdoende is. Dan kan de voorkeur uitgaan naar een specifieke oplossing die nauwer aansluit op uw bedrijfsprocessen.
Microsoft Dynamics CRM is een geavanceerd CRM systeem waar u veelal kunt volstaan met een eenvoudige en minder uitgebreide oplossing. Vaak is maatwerk niet te voorkomen, maar dit hoeft geen enkel probleem te vormen, mits correct uitgevoerd.

Voor diverse opdrachtgevers heb ik uiteenlopende maatwerkoplossingen gebouwd voor gebruik in een Windows georiënteerde als wel in de zogenaamde ‘Cloud’ omgevingen. Simpel uitgelegd komt dit laatste neer op applicaties toegepast op lokale servers of toegankelijk gemaakt via internet of intranet. Ik bied correcte en gedegen maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw software, waarbij u niet bij een eerste update voor onverwachte kosten komt te staan.

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink