‘Heeft uw buitendienst toegang tot actuele informatie bij klantbezoek?’
Software en applicatie ontwikkeling


Kan het voor uw buitendienstmedewerkers bij klantbezoek van belang zijn om direct toegang te kunnen krijgen tot bepaalde gegevens en informatie? Zodat ze even een frisse blik werpen op een laatste gespreksverslag of eerder gemaakte afspraken?

Natuurlijk bereiden ook uw buitendienstmedewerkers elk klantbezoek goed voor, men wil toch deskundig overkomen en voldoende kennis paraat hebben? CRM biedt diverse mogelijkheden voor digitale informatieoverdracht naar laptops, tablets of mobiele telefoons. Zodat accountmanagers thuis, op weg naar de klant of tijdens klantbezoek informatie kunnen opvragen en dus niet onbeslagen ten ijs hoeven te komen.

Standaardoplossingen zijn er voor standaard problemen. Maar elke organisatie heeft zijn eigen manier van werken, waardoor er situaties kunnen ontstaan waarbij de standaardoplossing niet afdoende is. Dan kan de voorkeur uitgaan naar een specifieke oplossing die nauwer aansluit op uw bedrijfsprocessen.
Microsoft Dynamics CRM is een geavanceerd CRM systeem waar u veelal kunt volstaan met een eenvoudige en minder uitgebreide oplossing. Vaak is maatwerk niet te voorkomen, maar dit hoeft geen enkel probleem te vormen, mits correct uitgevoerd.

Voor diverse opdrachtgevers heb ik uiteenlopende maatwerkoplossingen gebouwd voor gebruik in een Windows georiënteerde als wel in de zogenaamde ‘Cloud’ omgevingen. Simpel uitgelegd komt dit laatste neer op applicaties toegepast op lokale servers of toegankelijk gemaakt via internet of intranet. Ik bied correcte en gedegen maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw software, waarbij u niet bij een eerste update voor onverwachte kosten komt te staan.

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink