‘Kunnen marketing- en salesafdeling efficiënter samenwerken?’
Functionaliteit afstemmen op uw organisatie


Sales & Marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar vaak werken ze niet optimaal samen. Toch is juist dit van belang om het bedrijf commercieel verder te brengen.

CRM kan hierbij een belangrijke ondersteunende rol spelen. CRM is als stuk gereedschap waarmee ze gedwongen moeten leren samenwerken, zodat ze samen bestaande relaties nog beter kunnen bedienen en eventuele prospects in kaart kunnen brengen.

Microsoft biedt een groot aantal standaard systemen die ontwikkeld en inzetbaar zijn voor een brede doelgroep. Microsoft Dynamics CRM is niet anders, ook dit softwarepakket biedt standaard veel functionaliteit, die uw organisatie wellicht niet direct nodig heeft. Daarnaast kan het zijn dat uw organisatie juist functionaliteit wil toevoegen. Ik kan hierbij van dienst zijn door het systeem te verfijnen en aan te passen aan uw persoonlijke specifieke wensen.

Door deze zogenaamde customization pas ik uw standaard CRM systeem deskundig aan naar de wensen, eisen en behoeften van uw organisatie. Ik ben gespecialiseerd om bedrijfsprocessen te analyseren en passend te maken in de Hosted omgeving. Ik zorg voor een maatwerkomgeving waarbij updates u niet dwingen applicaties opnieuw te programmeren en u geen compromissen hoeft te accepteren. Zodat u op de aangename vertrouwde manier met uw systeem kunt blijven werken.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink