‘Besparen door meer inzicht op kosten van wagenpark?’
Functionaliteit afstemmen op uw organisatie


Maakt uw organisatie gebruik van een flink wagenpark? Heeft u organisatie een groot aantal medewerkers in de buitendienst? Weet u wat het gebruik van een bedrijfswagen voor iedere individuele medewerker kost? Maakt uw organisatie flink kosten door brandstofverbruik, lease- of onderhoudscontracten, schades of boetes?

De jaarlijkse kosten voor het gebruik van een bedrijfsauto kunnen per medewerker sterk verschillen. Kosten die zonder enige vorm van controle eenvoudig verder kunnen oplopen. Wilt u bekijken wat u hierop kunt besparen? Dan is het verstandig deze kosten eerst inzichtelijk te maken. Moderne en geavanceerde CRM systemen lenen zich hier uitstekend voor. Zo kan er per werknemer een logboek worden aangemaakt waarin contracten, kosten en calamiteiten kunnen worden genoteerd.

Microsoft biedt een groot aantal standaard systemen die ontwikkeld en inzetbaar zijn voor een brede doelgroep. Microsoft Dynamics CRM is niet anders, ook dit softwarepakket biedt standaard veel functionaliteit, die uw organisatie wellicht niet direct nodig heeft. Daarnaast kan het zijn dat uw organisatie juist functionaliteit wil toevoegen. Ik kan hierbij van dienst zijn door het systeem te verfijnen en aan te passen aan uw persoonlijke specifieke wensen.

Door deze zogenaamde customization pas ik uw standaard CRM systeem deskundig aan naar de wensen, eisen en behoeften van uw organisatie. Ik ben gespecialiseerd om bedrijfsprocessen te analyseren en passend te maken in de Hosted omgeving. Ik zorg voor een maatwerkomgeving waarbij updates u niet dwingen applicaties opnieuw te programmeren en u geen compromissen hoeft te accepteren. Zodat u op de aangename vertrouwde manier met uw systeem kunt blijven werken.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink