‘Weet alleen de salesmanager wat er speelt bij zijn klanten?’
Functionaliteit afstemmen op uw organisatie


Een verkeerde offerte naar de klant? Een product toch leveren ondanks betalingsproblemen? Net te laat voor verlengen van een belangrijk contract? Klachten over het traag reageren van de binnendienst?

Bij ziekte, verlof of vertrek van een commerciële medewerker tasten veel organisaties in het duister omtrent wensen of behoeften van de klant. Een goed CRM systeem kan hier uitkomst bieden, zodat iedereen binnen een organisatie toegang kan krijgen tot specifieke en relevante klantinformatie.

Microsoft biedt een groot aantal standaard systemen die ontwikkeld en inzetbaar zijn voor een brede doelgroep. Microsoft Dynamics CRM is niet anders, ook dit softwarepakket biedt standaard veel functionaliteit, die uw organisatie wellicht niet direct nodig heeft. Daarnaast kan het zijn dat uw organisatie juist functionaliteit wil toevoegen. Ik kan hierbij van dienst zijn door het systeem te verfijnen en aan te passen aan uw persoonlijke specifieke wensen.

Door deze zogenaamde customization pas ik uw standaard CRM systeem deskundig aan naar de wensen, eisen en behoeften van uw organisatie. Ik ben gespecialiseerd om bedrijfsprocessen te analyseren en passend te maken in de Hosted omgeving. Ik zorg voor een maatwerkomgeving waarbij updates u niet dwingen applicaties opnieuw te programmeren en u geen compromissen hoeft te accepteren. Zodat u op de aangename vertrouwde manier met uw systeem kunt blijven werken.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink