‘Verliest uw organisatie kostbare tijd door verkeer, wachttijd en planning?’
Vertrouwd maken met Dynamics CRM


Staan uw buitendienst medewerkers met grote regelmaat een uurtje in de file? Wordt hierdoor het aantal klantbezoeken minder of zelfs onrendabel? Kan de rittenplanning efficiënter of is het wellicht verstandig om vanuit huis te werken?

Nederland, nee heel Europa slipt dicht, het fileleed neemt toe en daardoor wordt klantbezoek een steeds tijdrovender begrip. Om efficiënter te werken en het rendement omhoog te krijgen moet men eerst inzicht krijgen in de huidige situatie. Wat zijn deze kosten, waar liggen bespaarmogelijkheden, staan bezoekkosten in verhouding met de opbrengst, wat zijn mogelijkheden en waar liggen alternatieven? Allemaal criteria die CRM voor u eenvoudig in kaart kan brengen.

De Microsoft Dynamics CRM interface heeft de ‘look and feel’ van de standaard Microsoft Windows systemen. Hierdoor vindt u vrij eenvoudig uw weg binnen deze applicatie en voelt het al snel vertrouwd aan. Toch kost het eigen maken en het volledig benutten van alle functionaliteit altijd de nodige tijd. Wilt u dat uw medewerkers direct snel en optimaal gebruik kunnen maken van de geboden functionaliteit? In dat geval kan ik ze trainen in het gebruik van CRM, Outlook en Sharepoint.

Klassikaal

Op aanvraag verzorg ik klassikale trainingen gericht op Microsoft Dynamics CRM. Tijdens deze meerdaagse cursussen leer ik uw medewerkers meer over de functionaliteit en toepassingsmogelijkheden van de software. In basis zijn er drie verschillende trainingen die min over meer aangepast kunnen worden aan uw situatie.
  • implementatie en configuratie: het inrichten en configureren van de software
  • customization: aanpassen en afstemmen van het CRM systeem op specifieke wensen en eisen van medewerkers en bedrijfsprocessen
  • applicaties: hierbij train ik eindgebruikers in het dagelijks werken met CRM en Outlook

Workshops

Tevens bied ik de mogelijkheid aan om uw werknemers ‘in house’ te trainen. Hiervoor verzorg ik workshops op locatie en behandel de functionaliteit waaraan uw organisatie de meeste waarde hecht. Het voordeel is dat de opgedane kennis direct binnen uw systeem kan worden toegepast, u daarna snel operationeel bent en onmiddellijk aan de slag kunt.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink