‘Weet u wat uw klant van u verwacht en kunt u hierop tijdig inspringen?’
Vertrouwd maken met Dynamics CRM


Weet uw klant wat uw organisatie allemaal te bieden heeft? Worden ze regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen of wijzigingen binnen uw leveringsprogramma of dienstenpakket?

Databestanden uit CRM systemen zijn eenvoudig te koppelen aan e-mail. Dit geeft mogelijkheden om uw relaties vaker op een eenvoudige, betaalbare manier te informeren.

De Microsoft Dynamics CRM interface heeft de ‘look and feel’ van de standaard Microsoft Windows systemen. Hierdoor vindt u vrij eenvoudig uw weg binnen deze applicatie en voelt het al snel vertrouwd aan. Toch kost het eigen maken en het volledig benutten van alle functionaliteit altijd de nodige tijd. Wilt u dat uw medewerkers direct snel en optimaal gebruik kunnen maken van de geboden functionaliteit? In dat geval kan ik ze trainen in het gebruik van CRM, Outlook en Sharepoint.

Klassikaal

Op aanvraag verzorg ik klassikale trainingen gericht op Microsoft Dynamics CRM. Tijdens deze meerdaagse cursussen leer ik uw medewerkers meer over de functionaliteit en toepassingsmogelijkheden van de software. In basis zijn er drie verschillende trainingen die min over meer aangepast kunnen worden aan uw situatie.
  • implementatie en configuratie: het inrichten en configureren van de software
  • customization: aanpassen en afstemmen van het CRM systeem op specifieke wensen en eisen van medewerkers en bedrijfsprocessen
  • applicaties: hierbij train ik eindgebruikers in het dagelijks werken met CRM en Outlook

Workshops

Tevens bied ik de mogelijkheid aan om uw werknemers ‘in house’ te trainen. Hiervoor verzorg ik workshops op locatie en behandel de functionaliteit waaraan uw organisatie de meeste waarde hecht. Het voordeel is dat de opgedane kennis direct binnen uw systeem kan worden toegepast, u daarna snel operationeel bent en onmiddellijk aan de slag kunt.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink