‘Optimaler gebruik maken van uw relaties en hun netwerk?’
Juiste beslissingen maken op relevante informatie


Maakt uw organisatie succesvol gebruik van de sociale media? Of bent u reeds een uitstekend beoefenaar van het echte netwerken? Maakt u gebruik van informatie die toegankelijk is via afnemers en leveranciers en dus vaak binnen handbereik is?

Netwerken is van groot belang voor de moderne ondernemer, en zeker bij Business to Business is elke ingang welkom. Maar niet alleen het netwerk van uzelf ook afnemers en leveranciers hebben ieder voor zich allerlei relaties die voor uw organisatie interessant zouden kunnen zijn. Informatie die u krijgt uit deze eerste lijn moet natuurlijk wel worden opgeslagen in een goed CRM systeem. Met behulp van relatiebeheer kunt u het hele netwerk in kaart brengen en oproepen op het moment dat u het wilt gebruiken.

Microsoft Dynamics CRM beschikt over een rapportagesysteem waarmee u zelf snel en gebruiksvriendelijk rapporten kunt opstellen en beschikbaar maken aan uw medewerkers. Echter zijn dit rapporten die op een of twee tabellen zijn gebaseerd en in lijstvorm worden gepresenteerd. Natuurlijk kunt u meerdere basisrapporten naast elkaar leggen, vergelijken en hieruit uw gewenste informatie kristalliseren. Maar wilt u specifieke rapporten waarmee u in één overzicht over de juiste informatie beschikt om verantwoorde managementbeslissingen te nemen, dan kan ik u verder helpen.

Met behulp van Visual Studio rapportage tools kan ik voor u complexe rapporten samenstellen. Rapporten die informatie uit meerdere tabellen combineren en ‘form’ weergeven of simpel omzetten naar uitgebreide Excel werkbladen.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink