'Komt uw organisatie haar afspraken altijd correct na?'
Juiste beslissingen maken op relevante informatie


Wordt aan een verzoek tot het opsturen van documentatie tijdig voldaan? Worden gemaakte afspraken over bezoeken, leveringen, kortingen of klachten correct nagekomen? Heeft uw buitendienst toegang tot interne systemen om te verifiëren of gemaakte afspraken door de binnendienst daadwerkelijk zijn opgevolgd?

Het niet nakomen van gemaakte afspraken heeft vaak direct vervelende gevolgen. Voor bestaande relaties komt het over alsof ze niet serieus worden genomen. Voor prospects is het een regelrechte dooddoener, want het schets een beeld over wat ze van een toekomstige relatie mogen verwachten. CRM biedt ruimte om een grote hoeveelheden klantinformatie overzichtelijk in kaart te brengen. Hier binnen kan elke gemaakte afspraak worden meegenomen, of het nu gaat over bezoekafspraken of overeenkomsten met betrekking tot prijsbeleid of levertermijnen. CRM biedt zo een goed en helder overzicht van klantspecifieke afspraken, waardoor u er vanzelf alerter op wordt. Zodat het niet langer alleen blijft bij toezeggen, maar ook overgaat tot uitvoeren.

Microsoft Dynamics CRM beschikt over een rapportagesysteem waarmee u zelf snel en gebruiksvriendelijk rapporten kunt opstellen en beschikbaar maken aan uw medewerkers. Echter zijn dit rapporten die op een of twee tabellen zijn gebaseerd en in lijstvorm worden gepresenteerd. Natuurlijk kunt u meerdere basisrapporten naast elkaar leggen, vergelijken en hieruit uw gewenste informatie kristalliseren. Maar wilt u specifieke rapporten waarmee u in één overzicht over de juiste informatie beschikt om verantwoorde managementbeslissingen te nemen, dan kan ik u verder helpen.

Met behulp van Visual Studio rapportage tools kan ik voor u complexe rapporten samenstellen. Rapporten die informatie uit meerdere tabellen combineren en ‘form’ weergeven of simpel omzetten naar uitgebreide Excel werkbladen.

Onafhankelijke dienstverlening in Microsoft Dynamics CRM

disclaimer | © Somethin’Elz / Theo Besselink